Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

δεν ήθελε άλλο

Έσπρωξε τον άνδρα από πάνω της και σηκώθηκε από το κρεββάτι.
Η ώρα θα'ταν πέντε, και ένιωθε ακόμα τις τρίχες του στήθους του και τον ιδρώτα του στην πλάτη της.
Ο Ήλιος δεν είχε ακόμα ξημερώσει την μέρα, μα δεν άντεχε την ζέστη. Ετοίμασε 2 φλυτζάνια ελληνικό καφέ, πήρε το ένα και άνοιξε την τηλεόραση.
Το φως της τηλεόρασης, δημιουργούσε σκιές στο σκοτεινό δωμάτιο και μεγένθυνε τα έπιπλα του σαλονιού
Αυτή, κοιτούσε την ξανθιά στην οθόνη προσηλωμένη, μα το μυαλό έκανε δουλειά του, και σκεφτόταν: πως η ζωή δεν της έδωσε τίποτε, πως της πήρε πολλά, πως δεν ήθελε άλλο.
Έκλεισε την τηλεόραση, άδειασε και τα δυο φλιτζάνια καφέ στον νεροχύτη, και κατευθύνθηκε στο παιδικό δωμάτιο. Φίλησε το παιδί της στο μέτωπο και βγαίνοντας, στάθηκε στο δοκάρι της πόρτας και ξερίζωσε την καρδιά της κοιτάζοντας το τελευταία φορά.
Σε πολύ λίγη ώρα, το παιδί θα έκλαιγε.

Με λίγες κινήσεις και πρόσωπο ανέκφραστο, κατάπιε όσα χάπια είχε στο συρτάρι της κουζίνας και πήγε στο σαλόνι. Ξάπλωσε στον βελούδινο καναπέ, και βγάζοντας τον χαρακτηριστικό ήχο, καθάρισε τον λαιμό της. Έπειτα, έκλεισε τα μάτια ήρεμη.

5 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα..
είναι αυτό κείμενο για πρωινό ξύπνημα βρε; ε;
Τι διάθεση είναι αυτή σήμερα; Να φταίει ο καιρός;

ιμερος είπε...

kathimerina dramata tis diplanis portas :(

Leviathan είπε...

pesmeni dia8esi vlepo...dinato to keimeno! kalisperaaa! filia polla!

Ανώνυμος είπε...

"Έπειτα, έκλεισε τα μάτια ήρεμη."
Καὶ μετὰ ἄρχισαν οἱ τρομεροί πόνοι.

Nick είπε...

και μετα την επιασαν οι βενζοδιαζεπινες και τη πηρε ο υπνος , στον υπνο επεσε σε κομμα παρελυσαν τα βαθεια αντανακλαστικα σταματησε να αναπνεει , μετα απο 10 λεπτα σταματησε και η καρδια της , 6 λεπτα αργοτερα πεθανε και ο εγκεφαλος.Τελειωσε.εσβησε.μη δω κανενα να γραφει εφυγε , πεταξε , κοιμηθηκε , βγηκε η ψυχη και αλλα τετοια παραμυθια.Εγω δε βλεπω πουθενα πεσμενη διαθεση.χα